Her om dagen hadde jeg behov for penger, og de måtte komme kjapt inn. Årsaken: en knust frontlykt og en bulk i skjermen. Festlig? Absolutt ikke!

Hva gjør man når man trenger penger fort? Jo, man tar opp et forbrukslån uten sikkerhet – enkelt og greit. Nå var det jo ikke de store summene det var snakk om her da, men allikevel nok til at vi hadde måttet levd på knekkebrød den neste måneden – og jeg er ikke spesielt glad i knekkebrød for å si det slik.

Du kan si hva du vil om forbruklån, og jeg vil glatt velge å ignorere deg. Det er jeg i min fulle rett til og ja, jeg vet at de er kostbare. Som sagt er jeg ingen fan av knekkebrød en hel måned, så derfor gjorde jeg det enkelt og greit på denne måten. Pengene var på konto i løpet av en dag, så det var helt suverent. Bilen ble levert inn, skaden fikset og jeg har gjort opp. Nå må jeg bare betale ned på lånet er par måneder og så er saken ute av verden. Easy-peasy.

Hvis du mot formodning kunne tenkt deg å lært litt mer om slike lån, så kan du klikke på lenken for å se. Eiker-ropet er en pussig side, men det står da allikevel godt forklart der hva det dreier seg om.

Jeg brukte meg forresten av en slik låneagent-tjeneste slik at jeg slapp å sende inn så mange søknader, og det fungerte helt greit. Det gikk fort og smertefritt og i løpet av kort tid var alt på plass. En søknad ble sendt til flere banker og da fikk jeg velge hvilket tilbud jeg ville slå til på. Da var det naturligvis bare å slå til på det billigste av disse og dermed var saken i boks – og bilen i orden.