Å spare penger er ingen enkel kunst og å spare bare for sparingens del er kanskje enda vanskeligere. Det gjelder å sette seg et mål som man kan oppnå, og har man det vil man merke at ting vil gå mye lettere. Personlig har jeg satt meg et mål som jeg prøver å spare til og jeg anvender meg at sparing i aksjefond for å få litt gratis hjelp til å komme meg dit jeg skal. Ønsket er en million kroner så fort som mulig og jeg skal forklare deg nøyaktig hva det er jeg snakker om.

Jeg er møkk lei av Norge og det iskalde klimaet vi har her. Jeg mener bestemt at vi mennesker er skapt for noe annet enn å bo her oppe i isødet, og jeg synes nærmest det er ufattelig at det kan bo mennesker nord for polarsirkelen – fast gjennom hele livet. Jeg har bodd der ett år og det var mer enn nok for min del. Det er nydelig flott der, det skal ikke stå på det, og når godværsdagene kommer som perler på en snor finnes det knapt noen vakrere steder i hele verden – men for å være helt ærlig: hvor mange ganger i løpet av året skjer akkurat det? Ikke veldig ofte for å si det slik, og jeg forbannet meg på at jeg skulle gjøre noe med det.

Jeg vil ut av landet, og jeg vil ha min egen leilighet i et land hvor klimaet er deilig året rundt. Jeg driter i monsuner og alskens, og jeg ønsker rett og slett varme. Jeg skal spare én million kroner og kjøpe meg en leilighet i Thailand. Om jeg så må søke om et lite boliglån, så skal jeg nå målet mitt. Jeg vet at om jeg har millionen eller litt over det så kan jeg kjøpe meg en flott leilighet i et høyhus i Thailand – ferdig møblert og topp moderne. Og der nede varer pengene adskillig lengre enn de gjør her hjemme – i hvert fall for meg!