Det har jo blitt household for menn å få kontakt med sine feminine sider, som det så pent heter, og det dreier seg om hudbehandlinger, spa og alskens mulig annet. Er det innafor? Tja, til en viss grad skulle jeg mene.

Ansiktsmaske mann

Innafor? Ja, det er vel det?

Jeg er litt old school, det skal jeg gladelig innrømme, og jeg mener overstyla gutter slik som de man ser på Paradise Hotel og lignende programmer blir litt overkill. Gjør det meg til et dårligere menneske? Kan godt hende, men det tar jeg tilfart og skiter 20-0 i. Enkelt og greit. Jeg merker meg at ungdommen i dag er veldig opptatt av dette og at jenter vil pynte seg å se ålreite ut finner jeg nokså normalt. Vi er forskjellige vi gutter og jenter. Men tilbake til de unge guttene: det er en påfallende utvikling, om jeg må få si det selv, og når jeg ser glættbarbarberte brystkasser og solbrune kropper som er pimpa av muscle boost og faen vet hva – samt bukser som er så stramme at de egentlig kun kan karakteriseres som tights – da kjenner jeg at det blir for mye.

Som sagt; old school. En ansiktsmaske i hjemmets stille ro blir en annen sak og kan sågar bli en morsom seanse, særlig hvis man piffer den opp med en stram øl av beste merke. Og da snakker jeg irsk rødt øl! Viktig å holde balansen, vettu, og når man strekker seg mot det feminine må man ha noe som balanserer…

Kan hende at alt det jeg skriver bare er jibberish, men det får så være. Dette er som sagt en helt åpen blogg hvor jeg kan tillate meg å si nærmest hva som helst – og det gjør jeg da vitterligen.

Men tilbake til hovedpoenget mitt: jeg mener at menn skal være litt mer sjuskete, eller ikke sjuskete da, men litt mer mann rett og slett. Tror vel kanskje at damer flest liker det? Vet ikke helt altså, men det hadde vært morsomt å vite – men smaken er vel som baken tenker jeg, bare for å bruke et loslitt begrep.

Ha en fin helg da!

Forresten: dette Facebook-innlegget ble publisert for en tid tilbake av en Anders Moe fra Oslo, og handler om det å være mann! God lesning, og atter en gang: adjøss.