Har du noen ganger fått et skikkelig godt tilbud tilsendt på din mail, eller at du har fått en fantastisk mulighet som har dumpet ned i postkassen? Kanskje er det billige ski, en sykkel, noen suverene joggesko, en ny telelinse, en fantastisk flatskjerm – ja, du skjønner kanskje hvor jeg vil hen.

Tilbudet ligger der og der ligger det godt ettersom du ikke har penger til å benytte deg av det! Men hva gjør du da? Du har en siste mulighet, og det er å dra frem kredittkortet! Kredittkortet er det hjelpemiddelet som virkelig er et et hjelpemiddel og som er klart til bruk når du måtte ha behov for det. Et godt tilbud er kanskje noe av det mest irriterende å gå glipp bare fordi man ikke har penger, og da kan det faktisk være greit å benytte seg av kredittkortet slik at man kan sveive i land den gode dealen man har sett.

Dette kan man som sagt gjøre en og annen gang, men det er ikke noe man skal gjøre til en uvane, for å si det slik, for dette er en uvane som kan bli ekstremt kostbar. Det kanskje aller viktigste er jo at du husker på at du i utgangspunktet gjorde en god deal, men betaler du ikke ned kredittkortet i tide er ikke dealen lenger så veldig bra – faktisk blir den ganske dårlig! Betal derfor ned alt det du er skyldig og gjør det så raskt som overhodet mulig!

Når dette er gjort så har du sjansen til å vente på neste avtale eller deal som skulle dukke opp! Kredittkortet vil hele tiden være der for deg, og det et ingen tvil om at det er en stort trygghet å ha.

Klikk på linken vi har lagt til i denne saken for å finne ut mer om kredittkortet og dets fortreffeligheter. Du leser alt der, til en litt morsomt illustrasjon.