Jeg har en aldri så liten drøm en dag om å leie meg en fasjonabel limo og ankomme en fest eller en show av et eller annet slag på en spektakulær måte? Har du noen gang tenkt det samme? Sikker, men det blir liksom aldri til at man prøver det. Jeg har sett at man i USA gjerne gjør dette og at man da spleiser på denne opplevelsen. Noe slikt hadde naturligvis vært morsomt å prøve, og kanskje aller festligst hvis man kommer til en privatfest på denne måten.

Tenk den latteren noe slikt ville ført til! Det hadde vært helt nydeli, men jeg lurer virkelig på hva noe slikt ville komme til å koste?

Altså: jeg var jo naturligvis nødt til å sjekke og jeg fant en side som heter Limousine Partner i Oslo, og du syke tid for noen fete biler de hadde! Det jeg først og fremst siktet meg inn på var naturligvis Hummeren. Et langt, jækla beist, og jeg er spent på hva kostnadene med å leie en slik bil vil være. Jeg er nesten fristet til å si at jeg kunne tenkte å ta et lite billån for å realisere denne drømmen, for inni disse bilene er det jo bare helt disco! Barer, sofaer, neonlys og full pupp, for å bruke et slikt uttrykk. Det er nesten så man kan arrangere hele festen i bilen… tenk å bare coaste rundt og hygge seg i en mega-Hummer!

En av Hummerne, den såkalte Biglimo, står oppført som en party-limousine som passer ypperlig når man skal på byen! Det står at det er plass til 18 personer (!) og flere kjendiser i form av både musikkartister og skuespillere har brukt denne. Her er man i alle fall garantert oppmerksomhet.

Det sto ikke opplyst noe om priser på hjemmesidene deres, så jeg tipper at prisene er nokså heftige. Jeg vil tippe alt fra 2000-5000 kroner pr. time.

By the way: én pris sto oppgitt – oppkast faktureres med minst 3000 kroner!