Jeg elsker å browse rundt på nettet og lete etter morsomme og interessante blogger og en gang i hver fjerding finner jeg noe som er av interesse. Rosablogger og blogger om dilldall interesserer meg omtrent midt på ryggen og derfor rører jeg ikke en side som kan virke det minste spennende. Denne siden falt innenfor mitt interessefelt, og når jeg hever øyenbrynene når jeg treffer en nettside så vet jeg intuitivt at dette må sjekkes.

Jeg har altså blitt invitert med på en virtuell taxitur hvor sjåføren plaprer i vei om alt mellom himmel og jord! Trenger jeg å si mer? Sannsynligvis ikke for her er det bare å drømme seg bort slik som nettsiden tilsier at man skal gjøre. Å sitte i en texi mens en sjåfør prater om masse forskjellige ting er både kreativt og annerledes, og dermed noe som jeg liker veldig godt. Nyskapende bloggskriving er en kjærkommen avveksling fra alt det andre tullet som finnes der ute og når temaene blir så varierte som her er det bare å sjekke innom daglig for å se om det kommer oppdateringer. At det ikke skjer noe der inne hver dag eller hver uke gjør absolutt ingenting. Man trenger ikke å skrive bare for å skrive, og da vet jeg at når det først kommer noe så er det noe som har en viss gehalt som er verdt å lese.

Noe verre enn dette trenger det ikke å være og jeg føler på at måte at det er på samme måte jeg skriver. Jeg forsøker enkelt og greit å stikke innom å fyre løs noen salver når jeg føler at det er på sin plass.

Så har du lyst på en aldri så liten biltur med litt løst småprat av en taxisjåfør har du herved fått et tips av meg, og du skal få det halt gratis attpåtil!