Er det egentlig noen forskjeller mellom de forskjellige kredittkortene som finnes på markedet i dag? Svaret på det er et utbetinget ja, og det er faktisk såpass stor forskjell på kortene at man kan spare tusenvis av kroner i bonuser hvis man bruker dem korrekt. Her gjelder det med andre ord og være smart og bruke kortet på en slik måte at man får maksimal profitt i retur!

Alle de forskjellige kredittkortene har altså sine styrker og svakheter, og det gjelder derfor å finne et kort som dekker de behovene man har på den aller beste mulige måten. Og hvordan gjør man det? Jo, da må man naturligvis finne ut hvilke behov man har og hva man ønsker å oppnå med kortet!

Det er ganske enkelt å bruke et kredittkort på en god måte, og selv om det kan virke vanskelig å samle inn for eksempel masse poeng for å oppnå goder, så er det faktisk ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. Kortene fungerer som regel slik at du får en viss rabatt hvis du bruker kortet for å betale for deg med, eller at du får poeng som du samler opp på din konto. Trikset er da å bruke kredittkortet som om det var bankkortet ditt du brukte. Når du har vært og handlet skal du hele tiden gå inn på nettbanken din og føre over penger på kredittkortkontoen din slik at du ikke ender opp med å betale renter der.

Du må uansett huske på at du er nødt til å ikke bruke det vanlige bankkortet ditt når du bruker kredittkortet til å handle – det er ytterst viktig at du har penger på bankkontoen din til å betale inn det du har brukt på kreditt – eller blir det fryktelig dyrt!

Smart bruk av kredittkort kan med andre ord skaffe deg en rekke med fordeler som du kan dra nytte av!