Spillmarkedet er i stadig bevegelse og det kommer nyvinninger hele tiden, og jeg følger med så godt som jeg kan for er det noe jeg liker godt så er det å spille!

Nyskapende spill er spesielt morsomt og det er alltid artig å prøve noe som er helt annerledes enn hva man har prøvd før, og nylig fikk jeg meg en aldri så liten overraskelse. Muligheten til å kombinere aktivitet på denne måten samtidig som man kan spille er veldig spennende, og noe jeg absolutt har lyst til å teste.

Nå er jeg i utgangspunktet ikke særlig fan av spilleautomater, men når det gjelder spill for moro skyld så kan jeg nok akseptere det og teste. Det som er så spesielt med dette spillet er at man har muligheten til å bruke aktivitet som en base for selve spillet og dette synes jeg var veldig spennende. Kort fortalt er det slik at man må ha en aktivitetsklokke på seg og denne klokken registrerer alle skrittene man går i løpet av døgnet. Dagen etterpå vil skrittene du gikk dagen i forveien kunne veksles inn med gratisrunder som du kan bruke på dette spillet.

Nå har jeg imidlertid ikke satt meg inn i dette og jeg er faktisk litt usikker på om det er ekte penger det er snakk om, men det ville forbause meg stort. Hva er vel poenget med å spille med ekte penger på en liten klokkeskjerm? Uten at jeg skal si noe for sikkert så antar jeg derfor at dette er noe som bare er for lek og gøy, men med denne bransjen vet man imidlertid aldri hva utviklerne kan finne på.

Utover dette så synes jeg det ser riktig så spennende ut og hvis man kan kombinere fysisk aktivitet og spill så er det vel strengt tatt ingenting som er bedre enn akkurat dét!