Internett formelig flommer over av lesestoff, men det er ikke alt som er like bra! Innimellom alt rusket finner man imidlertid enkelte sider og blogger som holder en god kvalitet, og god kvalitet mener jeg betår av variert innhold og godt språklig innhold.

Jeg snublet nylig over denne siden og der fikk jeg meg en aldri så liten overraskelse: denne var faktisk ganske morsom og når skribenten selv spørs seg om hva han skal skrive om på siden tar jeg det som et godt tegn. Han drar frem alt fra terrorister til fotball, og konkluderer med at det ikke finnes noen regler på siden verken når det kommer til innhold eller språk.

Men det er nettopp slike sider som er så morsomme, nemlig at det ikke finnes noen regler eller normer for hvilket innhold som skal gjelde der. Jeg leste nettopp en artikkel om Zlatan og den berømmelige Chelseakampen hvor han kalte samtlige av stjernene for babyer – fornøyelige saker altså!

Jeg er nesten nødt til å trekke frem slike sider ettersom de fortjener å bli lest, og jeg håper at jeg selv klarer å trekke frem materiale av en slik art at det blir lesbart for andre enn meg selv. For min egen del liker jeg rett og slett å bruke min nettside som en blogg, eller en web log som det opprinnelig heter, og om det er terapi eller noe annet som gjør det slik skal være usagt.

Jeg liker rett og slett bare å skrive og en vakker dag håper jeg at noen vil stikke innom på jevnlig basis. Det hadde vært utrolig morsomt og jeg ser jo at enkelte faktisk dropper innom. Det er en kunst å skrive for nettet, det er helt sikkert, men hvis man først får seg et lite breakthrough tror jeg mye kan være gjort. Kommentarer har jeg dog ikke åpnet for ennå ettersom jeg ble bombardert med spam forrige gang jeg prøvde det. Nå er jeg ikke noe teknisk geni på akkurat dette, men jeg får vel se om jeg kke får fikset det en gang.