Jeg har kjøpt meg GoPro-kamera, og det er så utrolig kult. Har jeg oppfinnsomhet til å bruke det slik som det skal? Kanskje ikke – men jeg har et i hvert fall!

Nå kjøpte jeg jo den billigste varianten og det irriterer meg litt. Bildene som tas er ikke helt der, og batterikapasiteten er heller ikke 100% kingkong, men det er jo greit å ha prøvd det før man går til innkjøp av noe dyrere… muligens.

Men hva kreves av GoPro-kameraets eier? Det er vel kanskje her jeg svikter… jeg klatrer ikke i fjell, jeg hopper ikke fallskjerm og jeg sykler ikke i halsbrekkende fart ned vanvittige fjellstier.

Trenger jeg da et GoPro? Nja, tja -jeg vet ikke helt. En vakker dag kommer det nok til sin rett og det kan godt hende at det blir fortere enn jeg aner. Har dog noen andre prosjekter som jeg kunne tenkt meg å satt igang, og blant annet kunne jeg tenkt å lagd en liten film som viser hjemstedet mitt. Litt nostalgisk kanskje, men det er helt greit. Kameraet er uovertruffen til sin bruk, og bare tanken på at jeg kan filme under vann er fascinerende nok – og det akter jeg å gjøre!

I mellomtiden kan du under her kikke litt på hvordan et GoPro-kamera faktisk kan brukes – og dette er jo egentlig ganske sjokkerende og litt nusselig samtidig!