Kort og enkelt: hvis du har lyst til å se en av filmhistoriens aller skarpeste og beste filmer, så er det bare å lete opp Scarface i dag! Nuff said!

Scarface, med den godeste Pacino i hovedrollen som den hensynsløse og maktsøkende Tony Montana er en fantastisk god film som skildrer en brutal og kynisk kriminell verden på en strålende måte. Har du ikke sett filmen tidligere så har du enkelt og greit bare et par ting å gjøre: skamme deg ørlite og deretter lete den opp og se den!

Neida, du behøver ikke å skamme deg, for husk på hvor mange fantastiske filmer som har blitt laget opp gjennom historien! Det er den ene store tittelen etter den andre og det er jo nærmest umulig å holde oversikt over alt. Det er jo derfor jeg skriver dette filmtipset her til deg. Hvis du er en av de mange som liker skikkelige skurkefilmer hvor det er organisert kriminalitet og gangstere involvert, så er dette en tittel som er obligatorisk å få med seg. Så hvis du nå har fått øynene opp for Scarface, så sier jeg det bare: vær så god!

Når det er sagt, så er dette en film som har hatt en stor innvirkning på populærkulturen og som har imponert mange med sin tidløshet. Det er en klassisk historie om en ung man som kjemper seg opp og frem i det kriminelle miljøet og som til slutt troner på toppen – med alt hva det måtte medføre.

Filmen har sågar blitt gjort om til en egen spilleautomat av gjengen i NetEnt, men akkurat dét kan du lese mer om i denne artikkelen.

Når filmer blir så innflytelsesrike som dette så må jo det rett og slett bety noe, ikke sant? Ja, det er akkurat dét som er poenget, og det er derfor jeg stresser så med at du må se denne kultfilmen så raskt som overhodet mulig – du aner faktisk ganske enkelt ikke hva du har gått glipp av.

Så? Sitter du der ennå?! Kom deg i vei nå!