Denne er til alle dere som tror at spaken til blinklyset bare er en litt for stor tannpirker eller noe som du kan henge jakken din på: drit og dra!

Det er lite jeg blir så forbanna provosert over som når folk bare gir beng i å bruke blinklyset på bilen sin. Det er så ufattelig irriterende at det knapt finnes ord for det. Titt og ofte opplever jeg følgende scenario: jeg kommer inn mot en trearmet rundkjøring, og det kommer en bil fra venstre. Jeg bremser ned og stanser for å slippe den foran meg slik at jeg kan legge meg bak den ut av rundkjøringen. Altså utkjøring nr. to til høyre for bilen som kommer. Men neida, treskallen kjører ut samme vei som jeg kommer inn, men lar like forbanna være å blinke!

Jeg har altså måttet stoppe bilen helt opp – helt unødvendig. Når vedkommende treskalle ser at jeg skal inn i rundkjøringen og han/hun vet at hun skal ut, så hvorfor ikke blinke? Hvorfor!? Er det kult? Er det latskap? Er de så god til å kjøre at de ikke har behov for blinklys? Hva i pokker er det egentlig?

Det er forbannet respektløst og lavpannet å ikke bruke blinklyset, og i stedet for å få flyt i trafikken så blir det full stans. Hvor vanskelig kan det være å vippe opp eller ned den pokkers spaken? Er den ødelagt? Fiks den! Kjøp en annen bil! Gjør hva som helst, men blink for ville helv…!

Det finnes to typer mennesker her i verden: det er de som har skjønt det, og de som ikke har skjønt det. De som bruker blinklys, og de som ikke bruker blinklys. De som henger toalettpapiret med enden ut fra veggen, og de som henger toalettpapiret med enden inn mot veggen. Veldig vanskelig, ikke sant.

Så til alle dere som ikke velger å blinke: her er følgende…

I gamle Norge brukte man en del begreper om de menneskene som hadde lav IQ:

IQ på 75-56 = Debile (eller evneveike). IQ på 55-36 = Imbesile. IQ under 35 = Idiot – hvilken gruppe tilhører du? Fritt valg fra øverste hylle. Se på det som en helgegave fra meg til deg, og tenk over det neste gang du ikke blinker i trafikken!