Annonselenke mot Lånemegleren.no


Local Hero er en blogg som tar sikte på å drive opplysende arbeid i tillegg til et bredt utvalg av mange andre ting, og dermed har jeg sikret oss et bredt nedslagsfelt hva tematikk angår. Her vil du kunne finne en rekke gode artikler om forskjellige temaer og her skal alt presenteres så enkelt og forståelig som mulig.

Å drive et nettsted som dette vil være en utfordring ettersom det vil da tid å bygge det opp til den standarden som vi ønsker, men du må rett og slett bare henge med oss i utviklingen slik at du kan se oss vokse oss større – sakte men sikkert.

Som sagt vil jeg variere bredt når det kommer til tema og noen artikler vil være rene kommentarer mens andre vil omhandle tips og råd. Liker du fotball vil du kanskje kunne finne noe her fra tid til annen, og er det slik at du trenger penger skal du heller ikke ser bort i fra om gode råd akkurat til det (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)!

Jeg følger tett med i nyhetsbildet og vil la mange av våre saker som jeg tar opp komme som utgangspunkt i det som kommer frem i mediene. På den måten kan jeg få muligheten til å dele et syn og kanskje balansere det i de tilfellene hvor jeg synes det er på sin plass. Det skjer utrolig mye i verden i dag, og dette gjelder innenfor de aller fleste felter. Økonomi er et tema som det verserer mye om i media til enhver tid, og i tillegg til dette har man store utenrikspolitiske utfordringer i flere deler av verden i dag. Det er med andre ord mer enn nok å ta tak i hvis man ønsker det.

Det gjelder imidlertid å fokusere på de tingene man ønsker og selv om man nærmest drukner i informasjon er det nødvendig å sile unna noe. Sportsnyheter og ting som skjer i sportens verden er også veldig populært, og det er vel liten tvil om at nordmenn er et sportsglad folk. Også her er det mye spennende på gang, og for eksempel er man jo veldig spent på hva som skjer med det lille vindunderbarnet i norsk fotball, og samtidig er alle sjakkinteressertes øyne rettet mot det som skjer i Sotsji mellom Anand og Carlsen – en VM-kamp som ser ut til å gå inn i historiebøkene med sitt sterke spill!

Verden går også inn i en økonomisk utfordrende periode og det er mange som frykter at det skal komme en ny økonomisk krise. I Norge har husholdningene ekstremt mye gjeld og det er store utfordringer i så måte. Boligmarkedet koker og bankene er meget lånevillige med tanke på de lave rentene, og dermed er økonomene bekymret.

Der et med andre ord nok av utfordringer å ta tak i for et nettsted som dette, og jeg skal forsøke å formidle det jeg mener er aktuelt for mannen i gata å lese om. Jeg skal også prøve å sette et litt annet søkelys på sakene slik at man får nye vinklinger på temaer det skrives mye om – og der håper vi at du får et nytt syn på saker og ting!

Til tross for de økonomiske utfordringene jeg opplever ser jeg stadig at markedet responderer med billigere produkter. Hos Grillhyttespesialisten får du for eksempel lysthus som byggesett til veldig gode priser. For et lite tillegg hjelper firmaet også å levere produktet hjem til ønsket adresse.