Jeg undrer meg over så mangt og i dagens nettbaserte verden er det virkelig pussig at ikke norske bedrifter utnytter mulighetene som digital markedsføring gir. Mange gjør det jo naturligvis, men det finnes mange som er nærmest usynlig i dette mulighetenes landskap. Dette burde flere gjøre noe med, og jeg skal forsøke å rettferdiggjøre mine tanker angående dette temaet.

Synlighet har blitt ekstremt viktig i dag, og skal man overleve er det viktig at man gjør sine saker riktig. En veldrevet hjemmeside er i alle fall helt påkrevd etter min mening, og det undrer meg som sagt at ikke flere bedrifter benytter seg av denne muligheten. Det faktum at flere bedrifter ikke engang har sine egne sider er for meg helt ubegripelig, og i hvert fall med tanke på at dette er tjenester man kan få levert.

Hvorfor skal man gå glipp av denne formen for gratis markedsføring? Vel, helt gratis er den jo ikke, men for et par hundrelapper i året har man sin egen side oppe og går og har dermed muligheten til å profilere driften og tilbudene man kan levere. Dette er rett og slett veldig rart all den tid folk i dag bruker nettet aktivt til å søke opp informasjon om bedrifter. Det at man ikke finner en nettside vil i hvert fall for meg føles som om at denne bedriften kanskje har noe å skjule. PÅ egne nettsider kan man publisere nyheter fra driften, inngåelse av avtaler, arbeid og tjenester som er levert og mye mye mer. Kontaktinformasjon kan deles, vitnesbyrd kan publiseres – ja, kort sagt så er mulighetene mange! Å ikke benytte seg av dette er en stor synd, og en tapt mulighet til økt fortjeneste – for det er slik verden fungerer i dag!

Stort enklere enn dette kan jeg faktisk ikke forklare det, og hvis norske bedrifter velger å ignorere disse mulighetene vil de fort havne i bakleksa!

Tydeligere enn dette kan det vel kanskje ikke bli?