Det kommer til stadighet nye sider på nett som tar for seg underholdning og litt lettbeint sladder, og å finne slike gode sider er ikke alltid så lett. Stoffet som presenteres skal helst være oppdatert og når man finner en slik portal er det bare å bite seg merke i den!

Den nyeste siden jeg har funnet går under navnet Buzzly og det er jo et velklingende og viralt navn i seg selv. Her finnes det morsom underholdning og som favner over et bredt spekter. Vi får en god del virale videoer som er morsomme og tidløse og det kommer noen drypp med saftig Hollywood-sladder også – akkurat slik som en side som dette skal være.

Layout er også viktig og her synes jeg at nettstedet scorer høyt. Sidene er flotte og utrolig moderne med et skikkelig stilrent uttrykk! Man har også tatt hensyn til brukervennlighet og i det legger vi at alt materialet er katalogisert i forskjellige kategorier. Er du for eksempel innom et innlegg som er merket med ‘sladder’, så vil andre og lignende artikler også dukke opp der. Dette gjør at man hele tiden vil finne relatert materiale som er basert på det man allerede har vært innom. Er det morsomme videoer som er merket ulykker, så vil andre videoer i samme kategori foreslås under innlegget du befinner det på.

Dette er en flott og intuitiv måte å legge opp siden på og gjør det som sagt enkelt å manøvrere i.

Er du ute etter litt ny underholdning i en ny og frisk innpakning anbefaler jeg rett og slett at du sjekker ut denne siden. Det vil garantert være et eller annet der som tiltaler deg og ved å bokmerke den og abonnere på feeds så vil du hele tiden holde deg oppdatert og kunne nyte mye god underholdning!