Jeg bruker å ligge unna å skrive om så veldig personlige ting, men denne gangen gjør jeg et hederlig unntak – jeg skal til syden snart, og du store min skaper som jeg gleder meg! Etter en sommer preget av dårlig være skal det nå bli helt snadder å komme seg til varmere strøk og det er faktisk bare 19 dager til avreise!

Det er ingenting ringere enn Kreta utenfor Hellas som er reisens mål, og det skal bli så ufattelig deilig å få tine opp igjen etter de kjølige sommermånedene. Nå har vi riktignok fått noen fine dager i slutten av august, men nå ser også disse dagene ut til å være en saga blott. Jeg bestemte meg da jeg leste denne artikkelen som omhandlet reiser, kredittkort og forbrukslån, og bare kort tid etter klare jeg å kapre et par plasser – hvis ikke måtte jeg ha ventet til jul, og en reise til Gran Canaria for å få varme var jeg ikke så veldig interessert i.

Det beste med denne turen er at vi har bestilt såkalt voksenhotell, og det betyr ingen skrikende unger kl. 0800 om morgenen og ingen gnarveklubb som lager bråk og ståk nærmest døgnet rundt. Det koster litt ekstra, men det får så være!

I tilegg til det har vi unnet oss litt ekstra luksus på flyet, og det betyr at SAS har loppet oss for litt mer penger – men SAS Plus er et must når man skal være mange timer i luften. Ingen av oss er noe spesielt glade i å fly, så her må man gjøre det så komfortabelt som mulig. Når det er sagt: vi gruer oss til selve reisen uansett. Å ha en lett flyengstelse er absolutt ikke noe moro, men med litt champis i glasset går det vel forhåpentligvis bra.

Har også fikset abonnement på Viaplay slik at vi kan laste ned tv-serier og filmer som vi kan hygge oss med!

Er vi klar? Jepp, så klare som vi kan bli!