Undrer du deg over hva du skal ta deg til i sommer? Har du ikke lagt noen planer men har lyst til å finne på noe som er spennende og uvanlig? Har du tenkt på å feriere i båten? Det kan være en annerledes og veldig fin måte å nyte noen fine dager på og hvis du er heldig med været har du en super opplevelse foran deg.

Mange investererer i fritidsbåter på denne tiden av året nettopp for å være parate til når de første varme og behagelige sommerdagene slår til. Behovet for å være på havet er noe som ligger rotfestet i oss nordmenn og det er i grunn ikke så veldig rart. Hvor mange ganger har du ikke hatt fantastiske opplevelser nær du har pløyd måten fremover gjennom en speilblank overflate? Jeg tipper at det ikke er så rent få ganger, og det veste av alt er at det føles like deilig hver eneste gang – og det er nok derfor vi gjentar denne aktiviteten dag etter dag og år etter år.

Båtlivet er morsomt når man får teken på det, og uansett hvor stor båten er så kan man ha flotte opplevelser med den. Det er bare at man justerer forventningene sine til det utstyret man råder over og vips så kommer det flotte opplevelsene rekende som perler på en snor.

Har du ikke båt er det derfor bare å sette igang med jobben med å skaffe seg finansiering og deretter båten. Få skuta på sjøen og begynn å høste inn av alle de deilgie opplevelsene som ligger og venter på deg der ute på fjorden. En ting er i alle fall sikkert: dette er en investering i eget ve og vel og noe du ikke kommer til å angre på. Ta med deg madamen eller gubben på en romantisk middag på en liten holme hvor dere koser dere med litt reker og kanskje et ørlite glass med hvitvin – det er kos det!