Det er klart at man blir fascinert av glamour, penger, jetsetlivet og berømmelsen til superstjernene vi daglig ser på tv eller i blader. Det skulle da bare mangle, og det er ingen tvil om at kanskje et lite snev av sjalusi og misunnelse stiger i oss når vi innser hvor mye penger de faktisk råder over. Det er nesten helt vanvittig å tenke på, men denne misunnelsen varer bare noen få sekunder for min del.

Jeg er egentlig ikke en slik person som er misunnelig på andres rikdom, men jeg kan av og til tenke at det hadde vært greit med den økonomiske friheten de har. Mulighetene de har til å skaffe seg hva som helst, men igjen: dette er jo bare ting og materielle goder. Jeg er faktisk ganske flink til å tenke følgende når jeg leser om søkkrike mennesker: ‘Ja, vel fortjent, de pengene har du faktisk jobbet for, og du har vært smart å truffet riktig bransje.’

Det er jo en god egenskap å klare å realisere seg selv såpass mye at man klarer å få ufattelig mye penger ut av det, men det har jo ikke alltid vært slik for disse stjernene. Også disse vanvittig vellykkede menneskene har en gang i tiden gjort noen skikkelige skittjobber og hvis du klikker på linken ovenfor får du en god oversikt over hva noen av de største stjernene gjorde før de ble kjent.

Her er det mye underholdende lesning altså, og du vil garantert bli overrasket over noen av de tidligere geskjeftene til verdens mest berømte mennesker.

Tom Cruise jobbet blant annet som en piccolo på et hotell og hadde faktisk staket seg ut en karriere som katolsk prest… men slik gikk det jo så definitivt ikke! Julia Roberts solgte iskrem på Baskin Robbins og pengene hun tjente der brukte hun til å betale for sine teatertimer.

Du ser: det er ofte hardt arbeid som må til, og selv om de er svinaktige rike i dag mange av disse stjernene, så har du gjort en jobb for å komme dit de er i dag.