Jeg kjenner at jeg kan bli eitrende forbannet over folk som forsøker å svindle andre mennesker og berike seg på deres bekostning – som for eksempel dette tilfellet her!

Jeg fatter det bare ikke! At det er mulig å drive på med dette! Hvor er æren i ditt liv når det første du tenker på om morgenen er ‘hvordan kan jeg lure noen idioter i dag?’. Dessverre er det fortsatt mulig å gjennomføre økonomisk svindel og enten det er gjennom kløktig utklekte planer eller på grunn av folk som har blitt lurt på grunn av sin dumsnillhet, så er det like ille. Dette er samfunnets parasitter som bare vil ha, vil ha og vil ha ved å gjøre minst mulig for det. Dere skal vite at vi som jobber og sliter for pengene våre synes dere er kviser på samfunnets rumper, og at dere knapt er verdt den guggen som kommer ut når vi klemmer deg.

Fysj! Nå er det heldigvis slik at økonomisk kriminalitet straffes omtrent like hardt som voldsforbrytelser her til lands, og selv om også det irriterer meg av og til så er jeg mange ganger glad for det. Dere skulle ikke hatt rett til å eie et bankkort engang, langt mindre hatt penger mellom nevene.

I stedet for å gå rundt som en snylter i samfunnet så har jeg lyst til å anbefale én ting til deg: kan du ikke i det minste forsøke å bruke ‘evnene’ dine til å skape noen verdier i stedet for å ta dem fra andre som har jobbet for dem? Det er jo tydeligvis i det minste et par celler som er i aktivitet der oppe, så kanskje det kunne vært greit å prøvd å bruke dem til noe fornuftig.

Trolig snakker jeg for døve ører, og slik er det vel kanskje. Men okei. Lykke til videre med livet og hygg deg som pensjonist uten oppspart pensjon – what goes around comes around!