Inneholder annonselenke mot Stkfinans.no


Det er mye som kverner gjennom hodet mitt en helt vanlig dag, og her kan det dreie seg om helt allmenn irritasjon eller rett og slett noe så gørre kjedelig som økonomi. Sistnevnte er ikke bestandig kjedelig da, og jeg har i det siste kikket litt på oljepriser, dollarkurser, rentemøter og såkalt trading på nett. Det høres jo unektelig litt uinteressant ut, jeg skal innrømme det, men hvis man gidder å sette seg litt inn i saker og ting så blir det faktisk ganske spennende. Internasjonal økonomi er spennende på den måten at det rett og slett er utrolig interessant å se hvor tett det hele henger sammen!

Når oljeprisen stiger så skjer det en masse andre greier rundt omkring i verden! Når USA skal sette opp rentene stuper prisen på gullet. Gullet har også falt i verdi etter at oljeprisen steg, og det er en utrolig mengde med slike ting som har en sammenheng.

For de som kan litt om dette åpner det seg derfor en rekke muligheter for å tjene penger på utviklingen, og det er nesten utrolig at det ikke er flere nordmenn som har gjort dette. Jeg har vel tidligere skrevet om cfd handel, og det er utrolig spennende – og her kan man gjøre seg godt med penger uten å måtte behøve noe særlig kapital. Det som skal sies er at det kan være greit å ha en rundt 10-20.000 kroner å starte med, og da vil man ha et glitrende utgangspunkt. Husk at du kan tjene penger som om du hadde 2.000.000 kroner som du tradet med, og årsaken til det er at man kan gire handelen. Det er risikofylt, ja, men det er utrolig spennende og veldig tilfredsstillende når man lykkes. Trenger du tradepenger kan du naturligvis låne det, men vær nå forsiktig med det da (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Det beste er å opprette en konto hos en av disse aktørene, og hos de aller fleste kan du få trade med ‘liksompenger’, og det er noe jeg virkelig anbefaler. Det dreier seg kort og godt om å forstå risikoen og å skjønne hvor fort du faktisk kan tape penger, og det er jo unødvendig å gjøre det med ekte penger når du har muligheten til å teste først.